+40 727 192 777

Cursuri de italiană

Ce spun cursanții mei?

De ce să înveți limba italiană?

1.    Carieră  
 Te va ajuta să construiești mai ușor o carieră de succes, să deschizi noi oportunități de informare și socializare.

2.    Business
 Te ajută să elimini barierele lingvistice în comunicarea cu partenerii/ furnizorii din mediul de afaceri, să-ți îmbunătățești abilitățile necesare activităților zilnice la birou: în viaţa personală Google Translate poate fi o opţiune, dar în business acurateţea şi profesionalismul nu sunt negociabile.

3.    Frumusețe și muzicalitate
 Este considerată una dintre cele mai frumoase și melodioase limbi din lume: este cunoscută ca și limba muzicii datorită faptului că se regăsește foarte des în terminologia muzicală și în operă.

4.    Studiu
Este o limbă a culturii. Cunoaşterea ei permite accesul la un patrimoniu de importanţă fundamentală pentru istoria Europei.

5.    Artă și cultură
 Italia este țara cu cel mai mare patrimoniu cultural și artistic: UNESCO a declarat că 60% din cele mai mari comori de artă create vreodată, se datorează Italiei!! Dacă iubești tot ce e legat de artă, cultură, design, gastronomie, vinuri, modă, etc. atunci Italia este țara pe care vei dori să o explorezi încontinuu, iar cunoașterea limbii îți va oferi o experiență mai bogată și o înțelegere mai profundă a artei și a istoriei acestei țări.

6.    Fericire
 Fiind percepută ca o limbă a ”sufletului, a iubirii și a pasiunii”, limba italiană este o limbă care te face mai fericit și te ajută sa te simți mai bine. (Recomand minunata carte scrisă de Elizabeth Gilbert: Mănâncă, roagă-te, iubeşte în care o femeie caută lucrurile cu adevărat importante în Italia, India şi Indonezia.)

7.    Importanță internațională
 La nivel european, limba italiană este una din cele mai importante, fiind una din limbile de lucru în cadrul Consiliului Europei și a 3-a cea mai vorbită limbă în cadrul UE.

8.    Ușurință
 Este o limbă extrem de complexă însă - având la bază limba latină - vocabularul italian este foarte asemanator cu cel român. Aprox. 50% din termenii limbii noastre sunt împrumutați din limba italiană, fapt care ne ajută să o înțelegem destul de ușor, chiar dacă nu știm (încă) să conversăm.

9.     Economii
 Dacă iubești călătoriile, cunoscând limba italiană, o vizită în Italia şi contactul cu poporul italian nu numai că devine o adevărată plăcere, dar îți va permite să economisești ceva bani: localnicii vor aprecia mult faptul că le răspunzi în italiană, în loc de o altă limbă.

Cursuri personalizate adulți și meditații copii
                      (individual sau grup)

*** GRUPURI ***

Ce primești concret?

*** INDIVIDUAL ***

Ce primești concret?