+40 727 192 777

DREAM MANAGEMENT

"Un om sarac nu este un om fara bani.
Un om sarac este cel ce nu are nici un vis."
(Henry Ford)

Distanța dintre visuri și realitate se numește ACȚIUNE, așadar te invit ca împreună să identificăm şi să clarificăm visurile tale, după care să folosim puterea ştiinţei pentru a le realiza!

Uneori, oamenii se lasă împinși de probleme în loc să se lase conduși de visele pe care le au sau le micșorează, în loc să își mărească curajul și abilitățile.

Programul se bazează pe nevoia de EVOLUȚIE: atât a persoane fizice cât și a organizațiilor.

Misiunea ultimă a oricărei companii este să devină cea mai bună versiune a sa însăși iar acest lucru nu se poate realiza decât dacă oamenii care lucrează acolo colaborează în această direcție.

De multe ori, însă, oamenii sunt „decuplaţi” de la activitatea lor profesională şi chiar de la propria lor viață, ceea ce reprezintă un cost pentru companie şi un motiv al fluctuației de personal.

Doar atunci când ești pasionat de și în propria ta viață, poți fi pasionat de și în munca ta, scrie Matthew Kelly în cartea sa “The Dream Manager”.

Dacă oamenii nu se simt bine (cu și față de ei înșiși) în viața personală, există mai multe șanse să își „atragă” o boală sau un accident pentru a putea pleca în concediu sau ca să primească îngrijire personală.

Multe dintre programele clasice de motivare a angajaţilor sunt construite în jurul a ceea ce îşi doreşte organizaţia şi mai puţin pe ceea ce îşi doresc ei înşişi, pe aspiraţiile lor. Însă oamenii sunt motivaţi de propriile aspirații şi idealuri.

Oamenii au visuri iar ele sunt importante! Visurile ne motivează să ne ridicam din pat dimineața și să facem ceva, ele ne conduc chiar și produc o creștere fantastică a pasiunii și a energiei.

De aceea, în timpul acestui program participanții îşi explorează aspirațiile şi învață o metodă bazată pe dovezi ştiinţifice pentru a le realiza. Fiecare participant va învăța cum să fie "managerul propriului vis", dar şi cum să îşi ajute colegii şi alte persoane să îşi identifice şi să îşi realizeze visurile personale şi profesionale.

Programul de Dream Management, aduce împreună obiectivele companiei şi obiectivele angajaţilor, pentru rezultate cu adevărat frumoase pentru toţi cei implicaţi.

Ce probleme rezolvă în companii?

Te aștept așadar să ne realizăm visele!

Contactează-mă pentru mai multe info!

Ţintește spre lună. Chiar dacă nu reușești, măcar vei fi printre stele.

(Les Brown)